چگونگی تبدیل پرونده کیفری و حقوقی:

در سال‌های قبل رسیدگی در دادگاه‌های حقوقی بسیار طولانی و زمان بر بود. یکی از مهم‌ترین دلایل این روند طولانی نحوه ابلاغ و عدم استفاده و گسترش سیستم‌های کامپیوتری بوده است. این روند در اجرای حکم نیز بی‌تاثیر نبود و بدلیل عدم پیشرفت در زمینه بانک اطلاعات املاک و اتصال بانک‌ها به سیستم یکپارچه، اجرای حکم نیز سال‌ها به طول می‌انجامید.
در مقابل پرونده‌های کیفری با سرعت منجر به صدور قرار جلب و در نتیجه ترس طرف مقابل و پرداخت حق می‌شد. به همین دلیل بیشتر افراد به دنبال راهی بودند تا بجای طرح دعوای حقوقی، پرونده را کیفری کنند و زودتر به نتیجه برسند.
اما این روزها روند برعکس شده است، تا جایی که بهتر هست پرونده‌هایی که جنبه کیفری دارند نیز از طریق حقوقی پیگیری شوند و نتیجه در رسیدگی‌های حقوقی مطلوب‌تر هست.
خوشبختانه در بیشتر مواقع، زیان دیده از جرم می‌تواند بدون توجه به جنبه عمومی جرم فقط ضرر و زیان خویش را از طریق حقوقی مطالبه کند. لذا سعی کنید تا حد امکان از مراجعه به دادسرا و تشکیل پرونده کیفری اجتناب کنید چرا که ضرر آن خیلی بیشتر از منفعت آن هست.
از طرفی طبق قوانین جدید بازداشت متهم بجز موارد خاص بسیار سخت هست و بیشتر جرایم نیز به سختی قابل اثبات هستند و موارد معافیت، تعلیق و تبدیل مجازات نیز گسترش پیدا کرده است.

 

در یک کلام دولت تمایلی به پر کردن زندان‌ها ندارد و مجرمین نیز مثل سابق از زندان نمی‌ترسند. تا جایی که پرداخت پول و مال، زجر آورتر از زندان رفتن هست.


آقای وکیل کیفری ,حقوقی ,نتیجه ,روند ,پرونده ,طریق حقوقی ,پرونده کیفری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

جیم نیوز اخبار جامع تکنولوژی و موبایل 09-music سادات پلیمر البرز | تولید انواع شیلنگ ،نوار ,تسمه , روکش پی وی سی بازاریابی دیجیتال