قصد دارم در این پست نحوه فسخ معامله خودروی معیوب یا تصادفی را برای شما شرح بدهم.

اولین نکته‌ای که در زمان خودرو باید در نظر داشته باشید این هست که حق فسخ ناشی از عیب خودرو را از خود ساقط نکنید.

معمولاً در قراردادهایی که توسط بنگاه‌دار نوشته می‌شود، شرطی وجود دارد تحت عنوان(طرفین کافه خیارات را از خود سلب و ساقط نمودند) یا (ار خیار عیب را ساقط کرد) یا (نده از عیوب مبیع تبری جست) و. در صورتی که ذیل چنین شرط‌هایی را امضاء کرده باشید دیگر حق فسخ قرارداد را ندارید.

البته اگر قصد خودرو دارید، به شما توصیه میکنم که حتماً شرط تبری از عیوب را در قرارداد بگنجانید.

حال اگر چنین شرطی در قرارداد وجود ندارد و پس از معامله متوجه شدید که خودرو دارای ایراد فنی هست یا اینکه رنگ شدگی دارد یا ضربه خورده و امثال اینها؛ باید فوراً اقدام کنید چرا که اعمال حق فسخ پس از علم به آن فوری هست و اگر تعلل کنید حق شما ساقط می‌شود.

پس اقدامات زیر را فوراً انجام دهید:

۱. ارسال اظهارنامه از طریق سایت (عدل ایران) یا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی که در پست‌های قبل توضیح داده‌ام.

متن اظهارنامه به شرح ذیل هست:

{آقای/خانم (نام نده) اینجانب. که در تاریخ. به موجب قرارداد بیع، خودرو شماره را از شما اری کرده‌ام. از آنجا که هم اکنون متوجه شدم که خودرو موصوف بدلیل معیوب می‌باشد. با اختیار حاصل از ماده ۴۲۲قانون مدنی، فسخ معامله را اعلام می‌کنم. لطفاً جهت استرداد ثمن و تحویل خودرو حداکثر ۴۸ساعت پس از ابلاغ اظهارنامه مراجعه نمایید؛ در غیر این صورت از طریق مراجع قضایی اقدام خواهم نمود. بدیهی است کلیه خسارات ناشی از عدم اقدام فوری، متوجه شخص جنابعالی خواهد بود.}

۲. از طریق مراجعه به دفاترخدمات قضایی درخواست تامین دلیل جهت کارشناسی خودرو را ثبت نمائید. تامین دلیل توسط شورای حل اختلاف صورت میگیرد و اگر پیگیر باشید نهایتاً بین سه روز تا یک هفته انجام می‌شود.

۳. پس از اتمام مهلت درج شده در اظهارنامه دادخواست اعلام فسخ معامله و مطالبه ثمن معامله را به صورت توامان تقدیم دادگاه نمائید.

نکات:

۱.قبل از ارسال اظهارنامه تمام جوانب را در نظر بگیرید.

۲.پس از آنکه دادگاه حکم اعلام فسخ معامله را صادر کند دیگر راه برگشتی وجود ندارد حتی اگر طرف مقابل ثمن را به شما پس ندهد.

۳.تا جایی که امکان دارد از فسخ معامله استفاده نکنید در بیشتر موارد اخذ ارش، یعنی تفاوت قیمت یا به عبارت بهتر کاهش ثمن، راهکار بهتری نسبت به فسخ معامله هست.

۴.جهت مطالبه ارش باید ابتدا تامین دلیل کنید.

مشاوره تلفنی با آقای وکیل شنبه تا سه شنبه 9 الی 13 و 17 الی 20

در صورت تمایل پس از انجام مشاوره هزینه آن را پرداخت نمایید: 32302629 - 32350997

09120181678


آقای وکیل خودرو ,اظهارنامه ,قرارداد ,صورت ,ساقط ,اعلام ,تامین دلیل ,ارسال اظهارنامه ,وجود ندارد , خودرو منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

جیک جوک استار وان موزیک کتابخانه باقرالعلوم درسجین مرکز تخصصی اسکالپ مریم آیرملو دل میگه آموزش شهروندی و طرح شهردار مدرسه زیبایی و زناشویی بهترین سایت زیبایی معماست